Nöjd kund garanti

Som kund kan du alltid känna dig trygg när du väljer Flaggby. Vi strävar efter att vara Sveriges hjälpsammaste tryckeri och hjälper dig med allt från produktförslag till layout till leverans av färdiga trycksaker. Det ska vara enkelt för dig att handla produkter med reklamtryck hos oss på Flaggby.

Vi garanterar ett bra pris

En viktig del är att priset alltid är det absolut bästa. Hittar du mot förmodan ett lägre pris hos någon annan så erbjuder vi om möjligt ett ännu lägre pris. Anspråk på prisgaranti måste göras före godkännande av beställning.

Vi garanterar personlig service

Hos oss får du alltid personlig service av medarbetare som hjälper dig genom hela beställningsprocessen från första kontakt till levererad produkt.

Vi garanterar en uppföljning

Efter fullbordad leverans gör vi alltid en uppföljning för att säker ställa att du som kund är nöjd med din upplevelse hos oss. Det blir en viktig del i vårt arbete att hela tiden bli bättre.

Vi garanterar säkra leveranser i tid

Våra kunder har ofta skarpa deadlines som deras produkter måste levereras till. Detta ställer självklart höga krav på vår leveranssäkerhet. Ett nära samarbete med de största logistikföretagen är en viktig del i det.

Nöjd kund garanti flaggor

Kundtjänst

info@flaggby.se
08-41029004

Kundtjänst:
Alla dagar mellan kl 09.00 – 20.00