Leveranskriterier

För att säkerställa den bästa möjliga kvaliteten på dina trycksaker är det viktigt att du skickar in vektoriserade filer och bilder i minst 400 dpi.

Vektoriserade filer innehåller matematiska representationer av objekt, vilket gör dem lättare att redigera och skala upp eller ner utan att förlora kvalitet. Vanliga filformat för vektoriserade filer inkluderar Encapsulated PostScript (EPS), Scalable Vector Graphics (SVG) och Portable Document Format (PDF).

Bilder i minst 400 dpi, eller punkter per tum, garanterar att bilderna blir skarpa och detaljerade när de trycks. Lägre upplösning kan resultera i suddig bildkvalitet eller försämrad detaljrikedom.

Om du har frågor eller behöver hjälp med att förbereda dina filer för tryck, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper gärna till att säkerställa att dina trycksaker blir av högsta möjliga kvalitet.

Skicka ditt tryckoriginal till produktion

Efter genomförd beställning skickar du ditt tryckoriginal till din kontaktperson eller till layout@flaggby.se.

Filer över 12 mb skickas med fördel via www.wetransfer.com
Fler alternativ hittar du på sidan Ladda upp filer

Glöm inte att logotyper och text skall vara vektoriserade.

– Är du osäker på ditt tryckoriginal? Kontakta kundtjänst eller se vår FAQ.

08-410 290 04, info@flaggby.se.
Kundtjänst är öppen alla dagar kl 09.00–20.00.

Vi hjälper dig med designen av dina flaggor, skyltar, banderoller, beachflaggor m.m

Behöver du hjälp att skapa din layout?

Vi erbjuder denna tjänst mot en debitering om 250 kr per påbörjad halvtimme. Utifrån din grafiska profil och dina önskemål skapar vi en kreativ designlösning.