Snygga bilder till dina flaggor och banderoller

Ska du köpa flagga, beachflagga eller banderoll och funderar på hur layouten ska se ut? Ska du beställa en stor banderoll kan det vara snyggt med en bild som bakgrund. Att trycka en bild stort kräver att den är högupplöst. Om man ska trycka upp en bild stort och hänga den på bästa platsen och stolt visa upp den för alla som passerar, är det alltid en fördel om den är proffesionellt tagen av en fotograf med rätt utrustning. Nu börjar det dra iväg med kostnader tänker du. Först ska du anlita en fotograf som ska arrangera och ljussätta motivet, kanske behövs modeller och sen ska fotografen ta bilden. Därefter ska en designer färdigställa layouten och först efter det är det dags att starta tryckeriet och producera själva banderollen. Som tur är finns det enklare, billigare och snabbare alternativ.

Det fins flera bildbanken på internet där du kan söka efter bilder som passar den flagga, beachflagga eller banderoll som du ska trycka. I dom här bildbankerna hittar du både fotografier, illustrationer och grafiska mönster.

På bildbanken Shutterstock finns det över 70,000,000 fotografier och illustrationer att välja mellan. Du söker enkelt via deras sökfunktion efter de bilder du behöver. Tänk på att Shutterstock är en amerikansk sida och du behöver skriva in dina sökord på engelska. När du hittat en bild du vill ha betalar du för bilden och där efter kan du ladda hem bilden. De olika bildbankernas betalfunktion fungerar lite olika. Vissa har prenumerationslösningar, vissa har pay-as-you-go och andra har att man får köpa credits som man sen använder till att betala för bilder man vill ha. När du köper en bild som du ska använda i på en flagga är det viktigt att läsa igenom vad som ingår i bildrättigheterna.

Här är 5 bildbanker som vi rekommenderar

Vill du att vi hjälper dig färdigställa din layout? Lägg då till Layouthjälp i din beställning.