5 bästa flaggorna som lyfter ditt varumärke

Nu börjar våren och sommaren att kännas inte alltför avlägsen. Eller i alla fall börjar det bli hopp om att den tiden snart är här. Vilket är skönt för tillslut så blev det en kall och snöigt vinter. Innan det hade vi en höst med flera stora stormar. Det här är väder som sliter hårt på flaggor, vepor och banderoller som hänger utomhus. Hur ser dina flaggor ut efter hösten och vintern? Det kan nog vara hög tid att byta ut dessa. Läs gärna vårt blogginlägg om livslängd på flaggor. Är flaggorna slitna är det bättre att byta ut dem direkt. De är bärare av ditt företags logotype och skyltar ditt företag. Slitna flaggor ger ett lika dåligt intryck som en smutsig entré. Så se över dina flaggor och banderoller och håll efter dem på samma sätt som du sköter andra delar av ditt företag.

Förutom att köpa nytt och ersätta vad som är slitet så passa på och gör den här våren och sommaren till året då du verkligen lyfter ditt varumärke.

5 bästa flaggorna som lyfter ditt varumärke

Vi har utomhusflaggorna som skapar en snygg inramning till ditt företag. Du hittar produkterna i vår webbshop. Du är också varmt välkommen att kontakta oss på telefon 08-410 290 04. Vi hjälper dig gärna med helhetslösningar från idé till layout och till färdig produkt. Kontakta oss och berätta vilka förutsättningar som finns hos just dig. Kanske har du gallerstaket som inhängnad ditt område. Då kan du utnyttja dess fantastiska ytor till att klä in dem med staketbanderoll nonwoven. Staketbanderollen fästs enkelt med stripes band. Banderollen har gott luft genomsläpp som gör att den klarar vid utan problem.