PROFESSIONELL BILDRETUSCH

Vi på Flaggby hjälper dig med retuschering av dina bilder oavsett om du ska beställa trycksaker från oss eller använda bilden i andra sammanhang.

Vi hjälper dig reparera skadade fotografier eller förbättra foton som inte riktigt blev så bra som man tänkt sig. Vi kan också hjälpa dig med kreativa bildredigeringar där vi utifrån ett fotografi skapar en fullständigt fascinerade reklamkampanj-bild. Retuscheringarna kan också innebära att vi ändrar färger, byter ut/tar bort föremål i bilden m.m.

Gör mer av dina bilder med bildretusch!

Vi skapar professionella reklambilder utifrån ett enkelt fotografi! Vi bättrar på färger, ljus, skärpa och adderar en stor dos magi. Vi får en enkel bild att se ut som en dyr reklambyrå bild. Men vår retuschhjälp kan alla företag skapa professionella reklambilder.

Vi skapar din drömbild med bildretusch och fotomanipulation. Vi realistiska förbättringar eller blandar in kreativa och fantasifulla effekter helt beroende på vad du vill skapa med bilden.

Gamla bilder

Har du gamla fotografier som börjat förfalla? Lugn, vi hjälper dig att restaurera och bevara dina gamla foton med bildretusch. Vi lagar skador och bättrar på färgbalans, ljushet, kontraster m.m.

Misslyckade bilder

Blev dom där viktiga bröllopsbilderna inte så bra som dom borde? Eller har du bilder från andra händelser som inte blev så bra som du ville? Lugn, vi räddar dina bilder! Vi bättrar på dem med bildretusch.

Vi kan hjälpa dig med

• Färgkorrigering
• Ljuskorrigering
• Retusch
• Friläggning
• Bildmanipulation
• Reproduktion.

Vi hjälper dig med dina bilder oavsett om du planerar köpa trycksaker från oss eller inte.

Vad kostar det?

Skicka dina bilder till layout@flaggby.se så återkommer vi med offert.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 08-41029004..