Prisutmanaren för flaggor och banderoller

Prisutmanare för flaggor och banderoller

Nu presenterar vi på Flaggby den första versionen av Prisutmanaren – flaggor och banderoller. Vi vill med hjälp av Prisutmanaren visa dig som kund vilka pengar du har att spara på att se över din nuvarande leverantör av flaggor, vepor och banderoller. För vi är övertygade om att du har stora pengar att spara på att se över dina inköp. Pengar sparade utan att tumma på kvalitet eller service.

Att bli kund hos Flaggby är enkelt. Ett av våra motton är att vi ska göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Därför hjälper vi dig alltid med layoutproduktion. Vi levererar layoutförslag och tydliga instruktioner, offerter m.m när du beställer flaggor och banderoller från oss. Vi hjälper dig även hålla ordning på dina filer, logotyper, typsnitt m.m.

Gör inte misstaget, som så många gör, och beställ som du alltid beställt. Inköp av flaggor och banderoller är precis som andra inköp eller teckning av abonnemang och försäkringar. Det lönar sig att vara en aktiv kund. Se över dina avtal och priser. Risken är annars stor att du betalar mer än vad du behöver.

En ursäkt många har till att stanna hos sin nuvarande och dyrare leverantör är: ”– Min nuvarande leverantör har min logotyp och mina layout original.”. Det kan kännas som en utmaning för den som inte kan. Men våra formgivare skapar snabbt och enkelt nya original utan några som helst bekymmer för dig som kund. Det är otroligt enkelt att bli kund hos Flaggby – Hela Sveriges leverantör av flaggor, vepor och banderoller.

Det här är första versionen av Prisutmanaren. Vi jobbar på att göra den enklare, snabbare och tydligare för dig som kund. Kom gärna med förslag och ideér på förbättringar. Vi är även glada att få ta del av dina tankar kring steget att byta leverantör av flaggor och banderoller.

» Till Prisutmanaren